Jätehuolto Helistola Oy Logistikas Nordea Uutecnic
Vahterus Elektro-valo Vakka-Suomen Voima Pyörä-Nurmi
DSV Ysrs VSP VSP
pilkington OP Lounaisrannikko Rakennus ÖLehtonen Mehiläinen
Etusivu » Uutiset » Kausi alkaa

Uutiset

29.10.2017
Golfkauden päättäjäisten tunnelmia 2017.
Lauantaina 7.10 vietettiin UGK ry:n golfkauden päättäjäisiä. Jo perinteeksi muodostuneesta kauden päättäjäisipäivästä on muodostunut koko päivän kestävä tapahtuma.

Päivällä golfarit ottivat mittaa toisistaan yhdeksän reiän pariscramblessa. Illalla kertailtiin kauden tapahtumia Golfravintolassa järjestetyssä illanvietossa.

Joukkueita pariscrambleen oli ilmoittautunut ennätykselliset 47. Tästä syystä piti järjestää kaksi erillistä yhteislähtöä klo 11:00 ja 14:00.

Kisan parhaimmasta tuloksesta vastasi pari Ågren Matti ja Ågren Sari tuloksella 26, toiseksi tulivat Helle Antti ja Hämäläinen Jyri tuloksella 29 ja kolmanneksi Frimodig Alex ja Frimodig Mikko tuloksella 29. Tulos 29 oli neljällä joukkueella, joten toisesta ja kolmannesta sijasta oli kovaa taistelua.

Iltajuhlassa Golfravintolan teemana oli Makuja maailmalta. Saimme nauttia kauniin kattauksen lisäksi osin eksoottisiakin herkkuja. Illan musisoinnista vastasi Kädettömät isät, joiden rytmeissä myös tanssittiin ahkerasti illan kuluessa.

Illan ehkä odotetuin ohjelmanumero oli Vuoden Golfaajan 2017 julkistaminen. Kilpailutoimikunta oli valinnassaan täysin yksimielinen. Perusteluina mm. pyyteetöntä talkootyötä, kentänhoitoa aamuin ja illoin, arkena ja viikonloppuina. Jopa koneiden huolto onnistuu tältä arjen sankarilta. Tätä seuratyötä on jatkunut koko 2000-luvun. Näillä perusteluilla Vuoden Gollfaaja 2017 on Terttu Pulkkinen. Onnittelut!!

Ykskoivun kentän Kenttämestarina alusta saakka toiminut Jukka Pulkkinen on harkinnut viettävänsä jatkossa aikaansa kentällä enemmän pelaillen, kuin kenttää hoitaen. Seuratoimikunta halusi muistaa pitkäaikaista Kenttämestariamme yksilöllisellä "kukkakimpulla". Pakettiin oli nimittäin kätketty Ykskoivun kenttää kuvaavat 18 reikäiset villasukat. Sukat oli ajatuksella ja tutkivalla kenttätyöskentelyllä suunnitellut ja kutonut villasukkavirtuoosi Liisa Hyytiä. Näillä lämpimillä sukilla toivotimme koko 140 hengen juhlayleisön voimin Jukalle mukavia eläkepäiviä.

Illan aikana palkittiin myös naisten koko kesän jatkuneen birdie-kisan voittaja Marjatta Pyykkönen sekä seniorinaisten reikäpelimestarina Päivi Mattila.

Näistä tunnelmista on mukava siirtyä talviharjoittelukaudelle.

title_130907

title_130908

title_130911

title_130935

title_130932

title_130934