Jätehuolto Helistola Oy Logistikas Nordea Uutecnic
Vahterus Elektro-valo Vakka-Suomen Voima Pyörä-Nurmi
DSV Ysrs VSP VSP
pilkington OP Lounaisrannikko Rakennus ÖLehtonen Mehiläinen
Etusivu » Uutiset » Kausi alkaa

Seuran tiedotteet

9.7.2018
Hannu Viinikkalan kilpailut Finnish Senior Tourilla

Taustaa:Miesten osalta Finnish Senior Tourille tänä vuonna voivat osallistua 1968 tai aikaisemmin syntyneet, jotka ovat FST:n jäseniä ja tasoitus on alle 10,0. Kilpailusarja käsittää kuusi kilpailuviikonloppua, jotka kaikki lasketaan mukaan lopulliseen pistetaulukkoon. Kolme kisoista on kaksipäiväisiä, ja kolme puolestaan kolmipäiväisiä. Näistä pidemmistä yksi on SM Reikäpelikilpailu. Kilpailut pelataan aina tasoituksettomina (SCR) lyöntipeleinä.

1.kilpailu 26.-27.5.2018, OnGolf Finnish Senior Tour 1, St. Laurence Golf – Pyhä Lauri, Lohja

Kaksipäiväinen kilpailu pelattiin hyvissä olosuhteissa, joskin tuuli toi omat haasteensa lyöntien arviointiin. Kenttä on kuiva koko toukokuun jatkuneen kuivuuden takia. Talvi oli kohdellut greenejä kohtuullisesti, ainoastaan kolmella greenillä oli jääpoltetta. Muuten viheriöt olivat hyvässä kunnossa. Tulostaso oli varsin kova ja kisan voittotulos oli 143 lyöntiä, joka on yhden alle kentän ihannetuloksen. Hannun sijoitus oli T66 ja tulos 161 lyöntiä.

2.kilpailu 9.-10.6.2018, OnGolf Senioripokaalit, Lahden Golf – Mestari kenttä

Entinen Takkulan golfkenttä oli talvehtinut hyvin ja kenttä oli loistokunnossa. Kenttämestari on saanut viritettyä viheriöt todella liukkaiksi, joka voimakkaan tuulen kanssa teki pelaamisen haastavaksi. Voittotulos tässä kahden kierroksen kisassa oli 147 lyöntiä, jolla irtosi ylivoimainen voitto. Hannun tulos murheellisen toisen päivän seurauksena romahti sijalle T112. Lyöntejä kertyi kaikkiaan 186 kpl.

3.kilpailu 30.6. – 1.7.2018, OnGolf Finnish senior Tour 2, Pickala Golf - Park, Siuntio

Suomi-golfin ykköspyhättö Pickala Golf oli käytännössä virheettömässä kunnossa. Jo aiemmissakin kisoissa jatkunut tuulihaaste oli mukana myös Siuntiossa. Muuten loistavat olosuhteet takasivat hyvän tulostason ja voittaja selvitti kaksi kierrosta lukemalla 147 lyöntiä, joka on kolme yli ihannetuloksen. Hannun kaksi tasaista kierrosta toivat lopputulokseksi 172 lyöntiä sijoituksen ollessa T84.

4.kilpailu 6. – 8.7.2018, SM-lyöntipeli, Viipurin Golf/Etelä-Saimaa, Lappeenranta

Ensimmäinen kolmipäiväinen kilpailu, jossa cut on mukana kahden päivän jälkeen. Cutista jatkoivat 70 parasta ja samassa tuloksessa olevat. Lappeenranta oli saanut osakseen kaikki Uudenkaupunginkin sateet, joten kenttä oli varsin märkä. Muuten upea kenttä oli viritetty hienoon kuntoon, mutta väylien vetisyys ja kohtuullinen pohjoistuuli hieman häiritsivät pelaamista. Lisäksi avauslyönteihin mukaan tulevia rulleja ei nähty lainkaan. Perjantaina pelattiin kosteassa kelissä, lauantaina on pilvinen peli-ilma kuten myös sunnuntaina. Voittajan tulos kolmen päivän suorituksessa oli 227 lyöntiä, joka on 11 lyöntiä yli ihannetuloksen. Hannu taisteli itsensä cut-rajan sisälle ja hyvä kolmas kierros antoi loppusijoituksen 28, jolla irtosi 46 sarjapistettä Order of Merit-listalle. Kokonaislyöntimääräksi tuli 244 lyöntiä.

Kauden viides osakilpailu pelataan Turun Ruissalossa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Päätöskilpailuna pelattava SM Reikäpeli on vuorossa elokuun loppupuolella Salossa.

29.6.2018
Rauno Hietamäen M65 tourin toinen osakilpailu.

Rauno Hietamäen M65 tourin toinen osakilpailu pelattiin Nevaksen kentällä Söderkullassa 28.6.2018.Sääolosuhteet olivat erinomaiset. Kenttä on hyvin vaativa niin väylien kuin griinienkin osalta. Kentän parluku on 73,voittajan tulos oli 76 lyöntiä.

Sijoitus SCR sarjassa T19 , lyöntitulos 87 lyöntiä.

Sijoitus HCP sarjassa T28

Lisää tuloksista www.suomengolfseniorit.fi/golfbox-kilpailukalenteri