Jätehuolto Helistola Oy Logistikas Uutecnic Vahterus
Vakka-Suomen Voima Pyörä-Nurmi DSV Ysrs
VSP VSP pilkington OP Lounaisrannikko
Rakennus ÖLehtonen Mehiläinen Hartela
Etusivu » Uutiset » Kausi alkaa

Kapteeni tiedottaa

Arvoisat pelaajat

Ruuhkaisimpina aikoina kentällämme suoritetaan valvontaa. Valvonnan tarkoituksena on edesauttaa pelin sujuvuutta ja turvallisuutta sekä huolehtia golfetiketin noudattamisesta.

Kentällä saavat olla henkilökunnan lisäksi ainoastaan jäsenet, pelioikeuden haltijat sekä pelilippu- ja green fee-pelaajat. Turvallisuussyistä kentälle ei saa tuoda lemmikkieläimiä eikä lastenvaunuja. Caddien mukanaolo on mahdollista omalla vastuulla. Golfautolla ajaminen edellyttää 15 vuoden ikää.

Valvoja seuraa, että lähdöt sujuvat ajallaan. Valvojalla on oikeus pelitilanteen mukaan hajottaa neljän hengen ryhmä kahtia tai vastaavasti yhdistää kaksi kahden hengen ryhmää. Koko ryhmä voidaan ottaa hetkeksi sivuun tai siirtää seuraavalle reiälle ellei välttämätön ohitus muuten onnistu.
Valvojan ohjeita on ehdottomasti noudatettava. Mikäli näin ei tehdä, on valvojalla oikeus poistaa pelaaja tai koko ryhmä kentältä.

Seuran puheenjohtajalla, kapteenilla, ladykapteenilla, toiminnanjohtajalla ja kenttämestarilla on pysyvät valvojanoikeudet.


Timo Hakala
Kapteeni, UGK