Jätehuolto Helistola Oy Logistikas Uutecnic Vahterus
Vakka-Suomen Voima Pyörä-Nurmi DSV Ysrs
VSP VSP pilkington OP Lounaisrannikko
Rakennus ÖLehtonen Mehiläinen
Etusivu » Uutiset » Kausi alkaa

Ladygolf

Arvoisat Ladyt

Kausi on avattu ja ilmatkin näyttävät taas lämpiämisen merkkejä. Kenttä on hyvässä kunnossa, voimme hyvillä mielin kehua kotikenttäämme aina tilaisuuden tullen.

Tänä vuonna jatketaan taas Birdie -kisaa. Kassalta saa ostaa Birdie merkin 1 euron hintaan. Kilpailukierroksilla merkin saa ilmaiseksi. Merkki kiinnitetään naistenhuoneen Birdietauluun ja kirjataan ylös naisten pukuhuoneen pöydällä olevaan lappuun. Kauden päätteeksi jaetaan ja arvotaan palkintoja kissaan osallistuneiden kesken. Kaikki mukaan!

Naisten kierrokset alkavat keskiviikkona 15.5. kello 17.00. En valitettavasti aina itse pääse osallistumaan kierroksiin, mutta Maija Mattila on lupautunut huolehtimaan teistä. Minä osallistun aina, kun töiltä pääsen tulemaan. Toivotan teidät kaikki tervetulleiksi mukaan. Kauden päätteeksi pidetään Naisten kisa kierroksille osallistuneiden kesken. Parhaat tietysti palkitaan.

Golfliitto on myös julkaissut Ladyille suunnattuja teematapahtumia, joihin toivon runsasta osanottoa.

Pelaa 100 pistettä -kisa, jonka tavoitteena on aktivoida naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana ja aktivoimaan samalla tasoituksensa.

https://golf.fi/wp-content/uploads/sites/52/2019/04/Pelaa100.pdf

KIERRÄ 20 on hauska henkilökohtainen aktivointihaaste. Haaste on käynnissä 1.5.-31.10.2019. Pelatut kierrokset ilmoitetaan www.ladygolf.fi-sivuston tai liitteenä olevan tiedoston linkin kautta. Luvassa on upeita palkintoja kierroksensa ilmoittaneiden kesken. Arvonta suoritetaan marraskuussa.

https://golf.fi/wp-content/uploads/sites/52/2019/04/Kierra%CC%88-20.pdf

 

Hyvää kesää ja aurinkoisia pelipäiviä!

Terveisin Pirjo