Jätehuolto Helistola Oy Logistikas Uutecnic Vahterus
Vakka-Suomen Voima Pyörä-Nurmi DSV Ysrs
VSP VSP pilkington OP Lounaisrannikko
Rakennus ÖLehtonen Mehiläinen
Etusivu » Uutiset » Kausi alkaa

Seuran tiedotteet

10.4.2019
West Coast Tour 2019 starttaa Ugista 1.7.

West Coast Tour 2019 - hyödyllistä tietoa

West Coast Tour 2019 pelataan jälleen heinäkuun alussa 1.-5.7. länsirannikon viidellä kentällä. Nyt on vuorossa jo viidestoista kerta. Pääyhteistyökumppanina jatkaa Sokos Hotel Vaakuna Pori.

Tänä vuonna kisa järjestetään ma 1.7.- pe 5.7.

Pelijärjestys on tuttu eli Uudestakaupungista aloitetaan maanantaina. Tiistaina on vuorossa Rauma ja keskiviikkona Nakkila. Torstaina pelataan Yyteri ja perjantain finaalipäivä on totutusti Kalaforniassa.

Osakilpailuihin ei oteta tourin ulkopuolisia pelaajia.​​​​ Poikkeuksena kilpailun sponsorien vieraat.

Lähtöajat ja tulokset

Alla olevista linkeistä pääset tsekkaamaan lähtöajat ja tulokset kisapäivien päätteeksi.

Uusikaupunki

Rauma

Nakkila

Yyteri

Kalafornia

Kokonaiskilpailun tulokset sarjoittain löytyvät täältä

Päätösillallinen

Perjantain 5.7. kilpailun jälkeen on kiertueen pelaajille illallisbuffet ja palkintojenjako Porissa Ravintola Satakunnassa (Vaakunassa) klo 19. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan Uudessakaupungissa 1. kilpailupäivänä. Illalliskortit jaetaan ilmoittautuneille viimeisenä kisapäivänä Kalaforniassa. Buffet sisältyy kiertueen pelaajien kilpailumaksuun.

WCT Kilpailutiedote 2019 ja ilmoittautumisohjeet

WEST COAST TOUR 2019 – JO 15. KERTA!
​Tälläkin kertaa tour vedetään läpi arkipäivinä maanantaista perjantaihin. Kentät kierretään tutussa järjestyksessä eli Uudestakaupungista startataan ja Kalaforniaan päädytään. Tänäkin vuonna osakilpailuihin osallistuvat vain tourin pelaajat. Uutuus tälle kaudelle on seurojen välinen kilpailu ja osakilpailujen scr- sekä hcp-sarjojen tasatuloksien suhteen tapahtuva sijalukupisteiden jako

8.10.2018
Sorvakkomalja
title_135118

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Kauden toiseksi viimeinen kisakalenterissa oleva kilpailu - Sorvakkomalja, kisattiin tänään lähes 50 osallistujan voimin. Pistebogeymestaruus ratkottiin sekä naisten että miesten sarjassa. Naisten palkintokolmikko: Erja Niemi, Suvi Tuominen ja Katja Niemi. Miesten kisan kolme parasta; Esko Kylä-Kaila, Mikko Frimodig ja Janne Nummela. Onnittelut hyvästä kisasuorituksesta. Kuvassa vas. Esko, Erja, Katja ja Mikko.