24h Junnugolf tulee taas

Ajankohtaista

24h Junnugolf tulee taas

Uudenkaupungin Golfklubi osallistuu edellisten vuosien tapaan valtakunnalliseen 24h-junnugolfille tapahtumaan. Ennen pelien alkamista seuroissa kerätään lahjoituksia junioritoiminnan tukemista varten. Tapahtuma on tarkoitus järjestää Juhannuksen jälkeisellä viikolla (päivä tarkentuu lähiaikoina). Pelaajiksi urakkaan ovat lupautuneet seuran ”nuorempaa” kaartia edustavat Jere Laine, Tara Tuominen, Oskari Korhonen sekä Henri Hilpinen. Tapahtumasta tullaan päivittämään seuran someihin materiaalia tapahtuman aikana.

Pelin jälkeen osallistujat ”myyvät” par-tulokset (ja paremmat) etukäteen sovituille yhteistyökumppaneille sekä lahjoittajille sovitulla rahasummalla. Esim. 1 euron per par-tulos.​ Edellisinä vuosina tukisummaksi on muodostunut 1e/par tuloksilla noin 150e. Tukisumma voi olla myös könttäsumma. Kaikki kerätyt varat menevät lyhentämättömänä Uudenkaupungin Golfklubin junioritoiminnan kehittämiseen ja sen tueksi. Tukijat saavat näkyvyyttä tapahtumasta sekä myös myöhemmin heinäkuussa järjestettävästä Uki Scramble kilpailussa.

Voit ilmoittautua tukijaksi yrityksen kautta tai yksityishenkilönä. Sen lisäksi tapahtumaan tarvitaan huoltojoukkoja ja autokuskeja. Ilmoittautumiset ja lisätiedot henri.hilpinen@ugk.fi

LÄHDE MUKAAN TUKEMAAN UGK:N JUNIORIGOLFIA HAUSKAAN 24H KESTÄVÄÄN HYVÄNTEKEVÄISYYSTEMPAUKSEEN! ​