eBirdie – tasoituksen uusi koti

Ajankohtaista

eBirdie – tasoituksen uusi koti

Tasoitusominaisuudet saat käyttöösi 19.2. alkaen – muista päivittää sovellus!

Golfarin mobiilisovellus ja virallinen jäsenkortti eBirdie uudistuu maailmanlaajuisen WHS-tasoitusjärjestelmän käyttöönoton yhteydessä. Helmikuun 19. päivästä alkaen ulkoasu raikastuu ja pelaaja näkee vaivattomasti kaikki omaan tasoitukseensa liittyvät tiedot eBirdiestään.

Tasoituskierroksen pelaaminen sovelluksen kautta tuli mahdolliseksi jo viime kaudella, ja nyt uusina ominaisuuksina tulevat pelaajan tasoitus- ja kierroshistoria.
Golfin säännöt, viestit kotiseuralta ja liitolta, jäsenedut, kenttäopas ja Golf GameBookin peliominaisuudet ovat käytössäsi myös jatkossa.

Sekä pelaajan ensimmäinen WHS-tasoitus että tasoitus- ja kierroshistoria määräytyvät sen mukaan, mitä tietoa on ollut saatavilla seurajärjestelmistä. Tästä syystä joiltain pelaajilta voi puuttua osa historiatiedoista, jolloin WHS-aikakausi alkaa heillä tällöin vanhasta EGA-tasoituksesta. Tämä kuitenkin korjaantuu nopeasti, kun pelaaja alkaa syöttää itselleen uusia tasoituskierroksia.

Uudet tasoitusominaisuudet

eBirdien päävalikko on saanut uuden Tasoitus-ikonin. Myös Golf GameBookin Pelaa-nappi on siirtynyt sivulle.

eBirdien aloitusnäytöstä näet aina voimassaolevan tasoituksesi. Huomioithan, että WHS-tasoitusjärjestelmässä tasoitus ei enää päivity välittömästi kierroksen jälkeen, vaan uusi tasoitus tulee näkyviin sekä eBirdieen että seurajärjestelmiin seuraavana päivänä.

Tasoitus-ikonin ensimmäiseltä välilehdeltä näet tasoitushistoriasi ja voit selata tasoituksesi kehitystä 25 kierrosta taaksepäin. Kierroskohtaisessa näkymässä vasemmalla on tasoituksesi ennen kierrosta, keskellä kyseisen kierroksen tasoitustulos ja oikealla tasoituksesi kierroksen jälkeen. Tasoitustulos tarkoittaa sitä tasoitusta, jonka ansaitset pelaamaltasi kierrokselta. Tasoituksesi perustuu tasoitustulostesi keskiarvoon.

Tuloskortti-painikkeesta pääset kyseisen kierroksen väyläkohtaiseen tuloskorttiin.

Kierroshistoria-välilehdellä on pelaajan viimeisen 25 kierroksen tiedot. Keskiarvolaskennassa otetaan huomioon kahdeksan parhaan tuloksen keskiarvo 20:stä viimeisestä rekisteröidystä tasoituskierroksesta. Laskentaan vaikuttavat kierrokset on ympyröity, ja ne päivittyvät sitä mukaa, kun uusia kierroksia pelataan ja vanhoja jää pois.

Kääntämällä puhelimen vaakatasoon saat esiin koko tasoitusrekisterisi. Yläkulman i-painikkeesta löytyvät termien selitykset.

Saat uudistuksen käyttöösi päivittämällä eBirdien tai lataamalla sovelluksen App Storesta tai Google Play-sovelluskaupasta. Riittää että vain toinen sovelluksista, eBirdie tai Golf GameBook, on asennettu puhelimeen.