Golfpron terveiset jäsenistölle

Ajankohtaista

Golfpron terveiset jäsenistölle

Oikein hyvää uutta vuotta ja golfkautta 2021 kaikille Uudenkaupungin Golfklubin jäsenille! Toivotaan yhteisesti parasta että pystymme tänä kautena nauttimaan jälleen lajistamme ja elämään kentälläkin mahdollisimman normaalien olosuhteiden kanssa. Opetustarjonnassa toimin tietysti ajankohtaisten korona-ohjeistuksien mukaisesti, tarkoituksena tietenkin toimia mahdollisimman aktiivisesti ja tilanteen sallimin keinoin.

Omasta puolestani haluan kiittää Uoti Hämäläistä pitkäaikaisesta yhteistyöstä, olen hänelle monesta asiasta kiitollinen ja yhteistyömme on ollut omasta mielestäni kehittävää ja mielekästä. Kiitos siis Uoti ja toivottavasti koet samoin. Odotan innolla yhteistyötä uuden toimarimme Henrin kanssa ja mielenkiinnolla suhtaudun hänen ajatuksiin seuran toiminnan kehittämisessä!

Hienoa että Uuteenkaupunkiin on saatu laadukas Trackman Launch Monitor – simulaattori. Se tulee varmasti aktivoimaan jäsenistön talviharjoittelun aivan uudelle tasolle. Talvikauden junioriharjoitukset on tarkoitus pitää Trackman-tiloissa ja tarjoan jäsenistölle opetuspalveluita, Trackman-opetustunteja, koko talven ajan. Otetaan kaikki irti hienosta mahdolisuudesta!

Pähkinänkuoressa omat päätavoitteeni ovat edelleen uusien jäsenten hankinnassa ja vanhojen jäsenten lajiosaamisen kehittämisessä. Lisäksi haluan painottaa ja panostaa lajiesittelyiden osuuteen toiminnassani, eli yritykset, yhteisöt, muiden lajien edustajat & kaikki mahdolliset ryhmät ovat tervetulleita järjestämääni lajiesittelyyn. Olkaa yhteydessä minuun jos haluat lajiesittelytilaisuuden edustamallesi ryhmälle!

Kotisivujeni domain on muuttunut ja se on nyt www.golfeasy.fi. Eli golfia helposti, golfaa helposti. Mielestäni kuvastaa hyvin toiminta-ajatustani. Tämän myötä myös sähköpostisoitteeni on uusi. Katso yhteystiedot alhaalta.

 

Tässä teille muutamia ajankohtaisia ja ulkokauteenkin liittyviä asioita

 

TRACKMAN JUNIORIHARJOITUKSET ALKAA TORSTAINA 28.1.

Muistakaa ilmoittautua ennakkoon!!

Lisätiedot löydät täältä:

https://golfeasy.fi/junioriharjoitukset/

 

TRACKMAN OPETUSTUNNIT JÄSENISTÖLLE

Tuntien hinnat sisältävät opetuksen lisäksi simulaattorimaksun!!

Lisätiedot löydät täältä:

https://golfeasy.fi/trackmantunnit/

 

OTA SOMET HALTUUN!!

Jos olet facebook tai instagram käyttäjä, niin nyt on viimeistään aika antaa oma panostus ja kannatus, sekä seuran, että omieni some-kanavien seurantaan.

Pysyt aina itse ajantasalla seuran kaikista tapahtumista!

Helpompaa, halvempaa ja tehokkaampaa mainontaa seuramme toiminta ei saa mistään.

Ole aktiivinen, tykkää, jaa, kommentoi. Saamme toiminnaamme siten parhaiten kaikkien tietoisuuteen.

SEURAN SOMET

FB https://www.facebook.com/golfklubi

IG https://www.instagram.com/uudenkaupungingolf/

PRON SOMET

FB https://www.facebook.com/Ugkpro

IG https://www.instagram.com/golfprohonkasalo/

 

ALKEISKURSSIAIKATAULUT ON JULKAISTU

Vinkkaa ja linkkaa kaverille!!

Lisätiedot löydät täältä:

https://golfeasy.fi/alkeiskurssit/

 

 

Tehdään tulevasta kaudesta paras mahdollinen!

 

Oikein hyvää vuodenjatkoa, ollaan yhteydessä!

Terveisin,  UGK Golfpo Ykä Honkasalo

www.golfeasy.fi

yrjo.honkasalo@golfeasy.fi

040-7571102