Hei arvon Ladyt!

Ajankohtaista

Hei arvon Ladyt!

Hyvää alkanutta golfvuotta 2020!

Koronasta huolimatta ollaan saatu pelata golfia jo huhtikuusta alkaen ihan mahtavassa kunnossa olevalla kentällä. 1.6. alkaen rajoituksia puretaan asteittain, ja kilpailutoimintaakin päästää käynnistämään.

Rajoituksia ja ohjeita on kuitenkin edelleen. Noudatetaan ohjeita ja nautitaan pelistä.

Birdie 2020 -kisa käyntiin 1.6. alkaen

Birdie -merkkineulat voit lunastaa kassalta 1 euron kappalehintaan (huom! kilpailun yhteydessä tehdystä Birdie-merkistä ei peritä maksua) ja käydä viemässä naisten pukuhuoneessa olevaan Birdie-tauluun. Muista merkata birdie myös pukuhuoneen pöydällä olevaan listaan. Kauden päätöstilaisuudessa palkitaan eniten birdieitä tehnyt pelaaja.

Ladygolf kauden haastekisat 1.6.2020 alkaen

Kaudella 2020 jälleen innostetaan, kannustetaan ja aktivoidaan naisia pelaamaan golfia. Haastekisoina on aiemmilta kausilta tutut ”Kierrä 20” ja ”Pelaa 100” -haastekisat. Haastekisat soveltuvat hyvin niin vasta-alkajille kuin pidempääkin pelanneille. Osallistu kisaan oheisista linkeistä.

Pelaa 100 -haastekisa kannustaa keräämään bogeypisteitä. Tällä kaudella tuli käyttöön uusi tasoitusjärjestelmä WHS eikä tasoituslaskentaa enää suoriteta pistebogeyna, vaan tulokset perustuvat lyöntimääriin. Silti esim. kilpailuissa voi myös edelleen olla pistebogey-sarjoja, joten pistebogeylaskennan perusteet on hyvä edelleen hallita. Kierrä 20 -haaste kannustaa taas pelaamaan paljon kierroksia, ainakin sen 20.

Onnekkaimmat aktiiviset ladygolfarit palkitaan kesän ja syksyn aikana ihanilla ladygolfaiheisilla arpajaispalkinnoilla.

Käy tutustumassa myös Ladygolfin Facebook sivuihin

Naisten kierrokset keskiviikkoisin 3.6. alkaen

Aloitetaan myös Naisten kierrokset keskiviikosta 3.6. alkaen. Naisten kierrokseen on varattu kaksi lähtöä kello 17.00 ja 17.10. Ilmoittaudu Naisten kierrokselle pelipäivänä viimeistään kello 12.00! Sen jälkeen lähdöt vapautetaan yleiseen varaukseen, mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi.

Naisten kierroksen pelimaksu 2 euroa/henkilö maksetaan kassalle ilmoittautumisen yhteydessä (kirjataan kassaan).

Kesäkauden päätteeksi pidetään Naisten finaali, johon ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki Naisten kierroksilla mukana olleet pelaajat. Kisan ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Peli-iloa ja hyviä kierroksia!

Pirjo Airinen

Ladykapteeni