Jäsenkirje lokakuu

Ajankohtaista

Jäsenkirje lokakuu

Golfkausi alkaa pikkuhiljaa hiljenemään kentän puolella. Kenttää pidetään kuitenkin sääolosuhteiden salliessa auki vielä lokakuun ja mahdollisesti myös marraskuussa. Golfvuosi 2021 on ollut niin valtakunnallisesti kuin Uudenkaupungin golfyhteisönkin kannalta menestyksekäs. Viime vuonna alkanut golfbuumi jatkui tänäkin kautena. Seuran jäsenmäärä kasvoi nettomääräisesti 44 jäsenellä, joten vuoden 2021 lopullinen jäsenmäärä on 672. Kierrosmäärissä olemme samalla tasolla kuin edellisenä vuonna ja kokonaiskierrosmäärä tulee olemaan 20 000 kierroksen nurkilla. Ilahduttavasti vieraspelaajien määrä on mukavassa kasvussa ja heiltä saatu palaute on ollut pääosin pelkästään positiivista, niin kentästä kuin koko yhteisöstäkin.

Kentän kunto on ollut läpi kauden erinomainen ja pian julkaistavan uuden 5-vuotis strategian mukaisesti tulemme panostamaan kentän kuntoon ja sen kehittämiseen entistä enemmän. Jo tällä kaudelle olemme ottaneet oikeita askeleita kentän kunnon parantamisessa mutta työtä tullaan tekemään entistä enemmän tulevina vuosina, jotta jatkossakin pääsemme pelaamaan huippukuntoisella kotikentällä josta voimme olla ylpeitä. Loppusyksyn toimenpiteinä olemme holkittaneet ja hiekoittaneet griinit sekä tapittaneet tiipaikat. Parhaillaan ilmastamme myös kaikki väylät ja rangealueen. Syksyn sateiden vuoksi kenttä paikoitellen märkä raffeja myöden. Tästä syystä autot on otettu pois käytöstä.

Kuluvan vuoden aikana olemme tehneet seuran brändin uudistusta, josta ensimmäinen näkyvä muutos on seuran uusi logo, joka on otettu hyvillä mielin vastaan. Tarkoituksenamme on tarjota jäsenistölle mahdollisuus ostaa erilaisia logotuotteita lähiaikoina ja keväällä Proshopista saa esimerkiksi vaatteita, lippiksiä ja palloja uudella logolla. Seuraava isompi muutos koskee seuran nettisivuja, jotka kokevat pian muodonmuutoksen. Uudet sivut ovat pieniä silauksia vaille valmiit ja ne tullaan julkaisemaan syksyn aikana. Keväällä pidetyn slogankisan voittaja tullaan myös julkaisemaan uusien sivujen julkistamisen myötä.

Golfkausi jatkuu kuitenkin Uudessakaupungissa sisätiloissa läpi vuoden. Vahterusringin golfsimulaattori on aukaissut ovensa ja pelaamaan pääsee vaikka heti. Ajanvaraus tuttuun tapaan Nexgolfista tai Vahterusringin palvelupisteestä. Oheisesta linkistä löydät tietoa trackmanin opetustunneista: http://www.golfeasy.fi/trackmantunnit/

Muistakaahan että golfkausi huipentuu tulevana lauantaina kisailun ja juhlien merkeissä!

Kauden päätösscramble 9.10. Yhteislähtönä ”vanha ysi” eli 9 reikää klo 11:00 ja 14:00 alkaen
Kauden päätös juhla lauantaina 9.10. 
Iltajuhla alkaa klo 18:00
Buffet-ruokailu
Palkitsemia
Musiikista vastaa Duo 76Notes

Kiitos jo tässä kohtaa hienosta golfkaudesta ja oikein mukavaa syksyä kaikille!

Uudenkaupungin Golfklubi