Kauden päätösjuhla 8.10.

Ajankohtaista

Kauden päätösjuhla 8.10.

Kausi alkaa kääntyä loppusuoralle. Hieno kausi ansaitsee asianmukaiset juhlat, jotka järjestetään lauantaina 8.10.

Juhlapäivä aloitetaan kauden päätöskisalla sekä Geometric Golfilla

Kauden päätösscramble on kahden hengen joukkuekilpailu lyöntipelinä. Mailasääntönä putteri+ max. 3 mailaa/kilpailija. Pelataan yhteislähtönä ”vanha ysi” eli 9 reikää klo 11:00 ja 14:00 alkaen. Saunat lämpimänä kilpailun jälkeen. Kisan yhteydessä rangella on Geometric Golf-laite jossa pelataan yksilökisa, jonka 8 parasta pääset illan finaaliin! Geometric Golf kisassa maalilaite on n. 30 m etäisyydellä, pelaajalla on aikaa max 3 min lyödä osumia laitteeseen. Maksimilyöntimäärä palloja on 20 palloa.

Octoberfest klo 18 alkaen

Ohjelmassa mm.

  • FresCo:n herkullinen Oktoberfest buffet Illan menu
  • Geometric Golf kisan finaali n. 19:30 Geometric Golf lyhyesti
  • Musiikkivastaavana Rami Rafael, joka toimii myös illan isäntänä.
  • Tanssia, laulua ja iloista yhdessäoloa.
  • Arpajaiset ja parhaan asun palkitseminen.

 

Illan Geometric Golf finaali

Päivän Geometric Golf -kisan 8 parasta yksilötuloksen tehnyttä osallistuvat illan finaaliin, joka etenee pudotuskilpailuna iltavalaistuksessa ruokailun jälkeen arviolta n.19.30. Kahdeksan henkeä aloittaa kisan ja aina kaksi henkilöä putoaa kisan edetessä kisasta pois. Lopulta finaalikaksikosta toinen voittaa UgK:n ensimmäisen Geometric Golf -kisan. Kolme parasta palkitaan. Finalistit saavat tiedon finaaliin pääsemisestä kun viimeinen osallistujapari on Geometric Golf -kisan suorittanut. Mikäli päivän kisan joku 8 finalistista ei saavu illan kisaan jaetaan paikat seuraaviksi parhaiden tulosten perusteella.

Ilmoittautumiset perjantaihin 28.9.2022 mennessä.

Ilmoittaudu kisaan Nexgolfissa. Oktoberfestiin ilmoittautumiset erikseen Nexgolfin tapahtumaan, caddiemasterille puh. (02) 841 3060 tai sähköpostilla ilmoittautuminen@ugk.fi.
Muista mainita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat!

Ugk ry:n jäsenille hinta 25 euroa ja seuralaiselle 35 euroa (jos ei ole Ugk:n jäsen). Voitte osallistua myös pelkästään illan juhlaan.

Tilaisuus toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 50 kpl.

Maksa osallistumismaksu 28.9.2022 mennessä Uudenkaupungin Golfklubi ry:n tilille FI80 5491 0220 0174 82 tai mobilepaylla 63128 kirjoita viestikenttään päätösjuhla ja osallistujien nimet.

Lämpimästi tervetuloa!