Kesport Viikkokilpailut alkavat

Ajankohtaista

Kesport Viikkokilpailut alkavat

1. Osallistumisoikeus
Osallistumisoikeus on kaikilla UGK:n jäsenillä, jotka ennen kierrokselle lähtemistä ilmoittautuvat caddiemasterille maksamalla kilpailumaksun.
2. Kilpailupäivät
Kilpailupäivät ovat joka viikon tiistai, torstai, lauantai ja sunnuntai.
Kilpailu alkaa tiistaina 11.5.2021 ja päättyy sunnuntaina 19.9.2021.
Minkä tahansa muun kilpailun yhteydessä voi myös osallistua viikkokilpailuun ilmoittautumalla caddiemasterille ja maksamalla kilpailumaksun.
3. Kilpailumuoto
Kilpailussa pelataan 18 reikää pistebogeyna. Jokainen voi valita vapaasti miltä lyöntipaikalta pelaa. Enimmäistasoitus on 54 ja sen mukainen slope.
4. Tulokset
Tuloskortit palautetaan caddiemasterille, jonka toimesta pisteet lasketaan sunnuntai-illalla ja merkitään sen jälkeen ilmoitustaululle.
5. Palkinnot
Joka viikon paras tulos palkitaan 20e lahjakortilla ja tuotepalkinnolla, jonka caddiemaster luovuttaa voittajalle. Tasatuloksessa pienemmin tasoituksin pelaava voittaa.
Kauden pääpalkintona arvotaan Kesportin lahjoittama lahjakortti kaikkien Kesport kausifinaaliin ja sen jälkeiseen palkintojen jakoon osallistujien kesken. Jokainen saa arvontaan yhtä monta lipuketta, kuin viikkokilpailukierroksia on kesän aikana kiertänyt.
6. Kilpailumaksu
Kilpailumaksu aikuisilta 4 euroa/kierros ja junioreilta ≤ 19v. 2 euroa/kierros.
7. Kesport kausifinaali
Sunnuntaina 26.9.2021 pelattavaan Kesport kausifinaaliin on osallistumisoikeus pelaajilla, jotka ovat kauden aikana osallistuneet vähintään kolmeen (3) viikkokilpailuun.

Kaikki mukaan!

-Kilpailutoimikunta