NexGolf tiimin kommentteja WHS järjestelmästä

Ajankohtaista

NexGolf tiimin kommentteja WHS järjestelmästä

Suomen Golfliitto siirtyi WHS-aikaan keskiviikkona 19.2. Tähän liittyen NexGolf päivitettiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä uuteen versioon, joka esittää pelaajan WHS-tasoituksen laskentaperusteineen.

Kuten jo syksyllä ennakoimme, WHS:aan siirtymisen aikataulu oli varsin tiukka ja nyt käyttöön otettu WHS-tasoitus on vasta ensimmäinen vaihe prosessissa. Tehtävää on vielä paljon ja esimerkiksi NexGolfista on nyt estetty tasoituskierroskorttien syöttö toistaiseksi, kunnes saamme verifioitua toiminnon Golfliiton järjestelmätoimittajan kanssa.

Koska kyseessä on täysin uusi asia tulee NexGolfiinkin varmasti kevään aikana vielä jotain muutoksia esimerkiksi tasoituksen esittämiseen. Pyrimme siirtymävaiheessa kuitenkin siihen, että sekä NexGolfin vanha tasoitushistoria, että uusi WHS-tasoituslaskenta näkyvät pelaajan käyttöliittymällä, eli pelaajapuolelle on tullut vain uusi alaotsikko WHS-tasoitus, jonka alta WHS-laskenta löytyy.

Heti käyttöönoton jälkeen on ilmennyt muutamia ongelmia WHS-datan saamisessa, eli yhteys Golfliiton WHS-rajapintaan on ollut useampaan otteeseen poikki, jolloin WHS-taulukkoon ei ole saatu dataa. Samoin tällä hetkellä NexGolfissa näkyvä pelaajan tasoitus on vielä EGA-tasoitus ja tätä ongelmaa ollaan parhaillaan korjaamassa.

Yleisesti ottaen useat uhkakuvat, joista syksyllä varoittelimme WHS:n käyttöönottoaikataulun suhteen ovat toteutuneet tai toteutumassa. Teemme kuitenkin kaikkemme, että systeemi saadaan mahdollisimman pian täysimääräisesti käyttöön.

Terveisin,

NexGolfin tiimi