Osakasedut

Osakasedut kaudella 2021

Osakasedunpiiriin kuuluvaksi luetaan seuraavat henkilöt (myöhemmin Omistaja):

Osakkeenomistaja, jolla on nimettynä oman osakkeen pelioikeus.

Osakkeenomistajan perheenjäsen, jolla on nimettynä kyseisen osakkeen pelioikeus.

Henkilö, jolla on nimettynä pelioikeus yrityksestä, joka on hänen omistamansa kokonaan tai osittain tai jonka palveluksessa hän on.

  1. Omistajan omistuksessa olevaan palloautomaattinappiin ladataan 20 euroa, jonka voi käyttää Vakka-Suomen Golf Oy:n palloautomaattiin. Etua ei vaihdeta rahaksi.
  2. Omistajan vuokratessa omaan käyttöönsä golfauton, vuokra on 25 euroa (muut 35 euroa).
  3. Omistajalla on mahdollisuus maksaa golfauton kausimaksu 300 euroa, jonka jälkeen häneltä peritään lisäksi 5 euroa per käyttökerta.
  4. Samassa lähdössä omistajan kanssa pelaavat vieraat saavat normaali green fee maksusta 10 euron alennuksen.
  5. Vaihtopäivät Aurinko Golfissa 20.5. ja 26.8. Osakkaille ja pelioikeudenhaltijoille hintaan 20e/kierros. Varaa aika puhelimitse.
  6. Omistaja saa UGK:n Rannikkoseudun etukortin, joka toimii mobiilisovellus Cardussa. Kortti on voimassa 2.5. alkaen kauden loppuun asti. Rannikkoseudun osakaskortin näyttämällä omistaja saa pelata 3 kierrosta hintaan 30 euroa per kierros seuraavilla kentillä:
 

Alastaro Golf, Archipelagia GC, Aurinko Golf, Harjattula GCC, Kankaisten Golf, Loimijoki Golf, Meri-Teijo Golf, Nakkila Golf, Rauma Golf, Salo Golf, Wiurila GCC ja Yyteri Golf. Peliaikavaraus tehdään normaalisti, mutta maksun yhteydessä täytyy esittää etukuponki mobiilisovelluksesta.

Oletko kiinnostunut ostamaan Vakka-Suomen Golf Oy:n osakkeen ja pelaamaan rajattomasti? Ostajien ja myyjien kohtauspaikkana toimii esimerkiksi UGK Nexgolfin etusivun kauppapaikka, Golfpisteen pörssi https://golfpiste.com/porssi/osakkeet/ sekä paikallislehtien palstat ja ilmoitustaulut. Lisätietoa antaa Vakka-Suomen Golf Oy:n toimitusjohtaja Henri Hilpinen 0440413060 / henri.hilpinen@ugk.fi