Osakasedut

Osakasedut kaudella 2023

Osakasedunpiiriin kuuluvaksi luetaan seuraavat henkilöt (myöhemmin Omistaja):

Osakkeenomistaja, jolla on nimettynä oman osakkeen pelioikeus.

Osakkeenomistajan perheenjäsen, jolla on nimettynä kyseisen osakkeen pelioikeus.

Henkilö, jolla on nimettynä pelioikeus yrityksestä, joka on hänen omistamansa kokonaan tai osittain tai jonka palveluksessa hän on.

  1. Omistajan omistuksessa olevaan palloautomaattinappiin ladataan 30 euroa, jonka voi käyttää Vakka-Suomen Golf Oy:n palloautomaattiin. Etua ei vaihdeta rahaksi.
  2. Omistajan vuokratessa omaan käyttöönsä golfauton, vuokra on 30 euroa (muut 40 euroa).
  3. Omistajalla on mahdollisuus maksaa golfauton kausimaksu 350 euroa, jonka jälkeen häneltä peritään lisäksi 5 euroa per käyttökerta.
  4. Samassa lähdössä omistajan kanssa pelaavat vieraat saavat normaali greenfee maksusta 10 euron alennuksen. 
  5. Omistaja saa bägikaapin kausivuokraan 10e alennuksen. 
  6. Vaihtopäivät osakkaille ja pelioikeuden haltijoille Aurinko Golfiin 26.5. ja 31.7. Greenfeehinta 25e. Varaa aika AGN caddiemasterilta
  7. Omistaja saa UGK:n Rannikkoseudun etukortin, joka toimii mobiilisovellus Cardussa. Kortti on voimassa 2.5. alkaen kauden loppuun asti. Rannikkoseudun osakaskortin näyttämällä omistaja saa pelata 3 kierrosta hintaan 30 euroa per kierros seuraavilla kentillä:
 

Alastaro Golf, Archipelagia GC, Aurinko Golf, Harjattula GCC, Kankaisten Golf, Loimijoki Golf, Meri-Teijo Golf, Nakkila Golf, Rauma Golf, Salo Golf, Wiurila GCC ja Yyteri Golf. Peliaikavaraus tehdään normaalisti, mutta maksun yhteydessä täytyy esittää etukuponki mobiilisovelluksesta.

Oletko kiinnostunut ostamaan Vakka-Suomen Golf Oy:n osakkeen ja pelaamaan rajattomasti? Ostajien ja myyjien kohtauspaikkana toimii esimerkiksi UGK Nexgolfin etusivun kauppapaikka, Golfpisteen pörssi https://golfpiste.com/porssi/osakkeet/ sekä paikallislehtien palstat ja ilmoitustaulut. Lisätietoa antaa Vakka-Suomen Golf Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Ranki 044 750 3899 tai tuomo.ranki@ugk.fi.