Senioritoimikunta

Senioreiksi lasketaan kuluvan kalenterivuoden aikana 50 vuotta täyttävät naiset ja miehet sekä heitä vanhemmat golfin harrastajat. Jos olet kiinnostunut senioritoiminnasta ja haluat mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä senioritoimikunnan jäseneen. Uudenkaupungin Golfklubin seniorigolfareilla ei ole erillistä jäsenrekisteriä vaan olemme Uudenkaupungin Golfklubi ry:n jäseniä. Toimintaan voi osallistua maksamalla 20 euron kausimaksun tilille FI95 4350 0010 0725 83, viitenumero 11400.

Senioreille on oma viikkokilpailu, joka pelataan pääsääntöisesti tiistaisin pistebogeynä ja ilmoittautuminen päättyy edeltävänä päivänä kello 12.00. Kilpailu alkaa klo 09.00, paitsi heinäkuussa klo 08.00. Välttämättömän esteen sattuessa voi viikkokilpailun pelata samana päivänä ja lähdön varata klo 16.00–17.00 välisenä aikana. Naiset pelaavat tiiltä 47 ja miehet voivat valita tiipaikan ja se on hyvä kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos tii poikkeaa tavanomaisesta siitä, ilmoitetaan etukäteen. Viikkokilpailuihin osallistuu yleensä 35–45 pelaajaa. Paras nais- ja miespelaaja palkitaan n. 10 euron arvoisella palkinnolla. Muutaman kerran kaudessa pelataan esim. parikilpailu, scramble ja lisäksi joissakin kilpailuissa on erikoiskilpailuja.

Osallistumme myös lähialueiden klubien kesken Varsinais-Suomen liigaan. Siinä pelataan kauden aikana viisi vieraspeliä ja viisi kotipeliä. Kuhunkin otteluun osallistuu 12 kilpailijaa kummastakin joukkueesta. Säännöt löytyvät klubin tiloissa olevalta seniorien ilmoitustaululta.

Seuraotteluita pelataan ainakin Rauman, Maskun, Harjattulan, Yyterin ja Aurinkogolfin kanssa vuorovuosin kotikentällä ja vieraskentällä. Kerran kesässä pyritään tekemään yhteinen päivän kestävä pelimatka jollekin vieraammalle kentälle.

Toiminnasta tiedotetaan tarvittaessa sähköpostitse ja klubilla olevalla ilmoitustaululla.

Toiminnan suunnittelusta ja käytännön järjestelyistä vastaa senioritoimikunta.

Kaudella 2022 senioritoimikuntaan kuuluvat:

  • Marjatta Keihäskoski, PJ marjatta.keihaskoski@gmail.com, 0407187168
  • Hannele Kuntsi-Aalto, hannele.kuntsi@gmail.com
  • Reijo Aalto, reijo.a.aalto@gmail.com, 0443413877
  • Kirsti Junnila, junnila.kirsti@gmail.com
  • Seppo Lappalainen, seppo.t.lappalainen@gmail.com
  • Marjatta Pyykkönen, marjatta.pyykkonen@gmail.com
  • Tapani Sonkki, tapani.sonkki@gmail.com
  • Raija Tättilä, raija.tattila@gmail.com