Senioritoimikunta

Senioreiksi lasketaan kuluvan kalenterivuoden aikana 50 vuotta täyttävät naiset ja miehet sekä heitä vanhemmat golfin harrastajat. Jos olet kiinnostunut senioritoiminnasta ja haluat mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä senioritoimikunnan jäseneen tai ilmoittaudu kilpailuun. Uudenkaupungin Golfklubin seniorigolfareilla ei ole erillistä jäsenrekisteriä, vaan olemme Uudenkaupungin Golfklubi ry:n jäseniä. Toimintaan voi osallistua maksamalla 25 euron kausimaksun tilille FI95 4350 0010 0725 83, viitenumero 11400.

Senioreille on oma viikkokilpailu, joka pelataan pääsääntöisesti tiistaisin pistebogeynä ja ilmoittautuminen päättyy edeltävänä sunnuntaina kello 12.00. Kilpailu alkaa klo 09.00, paitsi heinäkuussa klo 08.00. Naiset pelaavat tiiltä 47 ja miehet tiiltä 52. Jos tii poikkeaa tavanomaisesta, siitä ilmoitetaan etukäteen. Viikkokilpailuihin osallistuu yleensä 30–50 pelaajaa. Paras nais- ja miespelaaja palkitaan lounaslipulla klubin ravintolaan, erikoiskilpailuissa voi olla muita palkintoja. Keskimäärin kerran kaudessa pelataan esim. parikilpailu, scramble ja lisäksi joissakin kilpailuissa on erikoiskilpailuja. Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu normaalin kilpailujärjestelmämme NexGolf kautta. Ilmoittautuessa valitaan aikainen tai myöhäinen lähtöryhmä. Autovaraukset tehdään suoraan caddiemasterille. Jos samaan autoon tulee joku toinen pelaaja, myös tämä on ilmoitettava viimeistään sunnuntaina klo 12.   

Osallistumme myös lähialueiden klubien kesken Varsinais-Suomen senioriliigaan. Siinä pelataan kauden aikana viisi vieras- ja viisi kotipeliä. Ilmoittautuminen tapahtuu erilliseen listaan seniorien ilmoitustaululla, johon se laitetaan arviolta 2 viikkoa ennen ottelua. Pelaajien määrä, aikataulu, hinnat ja säännöt löytyvät ilmoittautumislomakkeesta.

Seuraotteluita pelataan ainakin Rauman, Maskun, Harjattulan, Yyterin ja Aurinkogolfin kanssa vuorovuosin kotikentällä ja vieraskentällä. Kerran kesässä pyritään tekemään yhteinen päivän kestävä pelimatka jollekin vieraammalle kentälle.

Talvikaudella seniorit kokoontuvat kuukausilounaalle, johon pyritään saamaan esitelmöijiä toimintaamme liittyvistä asioista. Tiedotus sähköpostilla.

Seuran pron kanssa järjestetään kiinnostuksen mukaan erilaisia koulutustapahtumia senioreille.

Toiminnasta tiedotetaan tarvittaessa sähköpostitse ja klubilla olevalla ilmoitustaululla.

Toiminnan suunnittelusta ja käytännön järjestelyistä vastaa senioritoimikunta.

Kaudella 2024 senioritoimikuntaan kuuluvat: