Uudenkaupungin Golfklubi etsii uutta ravintoloitsijaa

Ajankohtaista

Uudenkaupungin Golfklubi etsii uutta ravintoloitsijaa

Uudenkaupungin Golfklubi hakee tiloihinsa uutta ravintoloitsijaa. Vuodesta 2014 alkaen Golfravintolaa pyörittänyt yrittäjä jatkaa uusien haasteiden pariin. Uuden ravintoloitsijan etsiminen on jo käynnistetty ja parhaassa tapauksessa uusi yrittäjä voisi aloittaa jo ensi vuoden alusta. Uudenkaupungin Golfklubin tilat ovat mainiot ja sijainniltaan erinomaiset kaupungin kupeessa. Ravintolasalissa on asiakaspaikkoja noin 60 henkilölle, jonka lisäksi terassitilaa noin 130 henkilölle, joista katetun ja lasitetun alueen sisällä noin 80 paikkaa. Golfklubin tiloissa on myös isot pukuhuoneet, laadukkaat saunatilat ja kabinetti, joten isompien yritystilaisuuksien ja juhlienkin järjestäminen onnistuu kauniissa golfkentän ympäristössä.

Golfalalla eletään edelleen viime vuonna alkanutta valtakunnallista golfbuumia. Golfala oli yksi harvoista voittajista koronapandemiassa. Kierrosmäärät lisääntyivät myös Uudenkaupungin Golfklubilla viime kaudella yli 30 % edellisvuoteen verrattuna ja kuluva kausi näyttää, että kävijämäärissä päästään vähintään viime vuoden tasolle ja 20 000 kierroksen raja ylitetään jälleen. Ilahduttavaa on myös nähdä, että yhä useampi vieraspelaaja löytää Uuteenkaupunkiin ja monelle kenttä onkin vuotuinen vierailukohde.

Uusi ravintoloitsija saa palveltavakseen 670 jäsenen golfyhteisön, jossa vierailee kauden aikana yli 5000 vieraspelaajaa, sekä hyvässä maineessa olevan lounaspaikan kätevällä sijainnilla kaupungin virastotalojen vieressä. Kaikki huippuluokan ravintolatoimintaan tarvittavat keittiölaitteet löytyvät jo valmiiksi tiloistamme.

Lisätietoja antaa golfklubin toiminnasta vastaavan Vakka-Suomen Golf Oy:n toimitusjohtaja Henri Hilpinen. Mahdollisuus myös tiloihin tutustumiseen ja esittelyyn.

Henri Hilpinen
0440413060
henri.hilpinen@ugk.fi