Uudenkaupungin Golfklubi etsii uutta ravintoloitsijaa

Ajankohtaista

Uudenkaupungin Golfklubi etsii uutta ravintoloitsijaa

Uudenkaupungin Golfklubi on muutosten edessä, vuodesta 2014 alkaen Golfravintolaa pyörittänyt yrittäjä jatkaa uusien haasteiden pariin. Golfravintolan toiminta jatkuu kuitenkin normaaliin tapaan vielä kuluvan golfkauden ajan. Uuden yrittäjän etsiminen on jo käynnistetty ja parhaassa tapauksessa uusi yrittäjä voisi aloittaa jo ensi vuoden alusta. Uudenkaupungin Golfklubin tilat ovat mainiot ja sijainniltaan erinomaiset kaupungin kupeessa. Ravintolasalissa on asiakaspaikkoja noin 60 henkilölle, jonka lisäksi terassitilaa noin 130 henkilölle, joista katetun ja lasitetun alueen sisällä noin 80 paikkaa. Golfklubin tiloissa on myös isot pukuhuoneet, laadukkaat saunatilat ja kabinetti, joten isompien yritystilaisuuksien ja juhlienkin järjestäminen onnistuu kauniissa golfkentän ympäristössä.

Golfalalla eletään edelleen viime vuonna alkanutta valtakunnallista golfbuumia. Golfala oli yksi harvoista voittajista koronapandemiassa. Kierrosmäärät lisääntyivät myös Uudenkaupungin Golfklubilla viime kaudella yli 30 % edellisvuoteen verrattuna ja kuluva kausi näyttää, että kävijämäärissä päästään vähintään viime vuoden tasolle ja 20 000 kierroksen raja ylitetään jälleen. Ilahduttavaa on myös nähdä, että yhä useampi vieraspelaaja löytää Uuteenkaupunkiin ja monelle kenttä onkin vuotuinen vierailukohde. Yksi syy tyytyväisiin pelaajiin on kentän hyvä kunto. Talvi oli suotuisa sekä alkukevään sateet ja lämpö sopivassa suhteessa takasivat oivat lähtökohdat golfkaudelle. Griinit rullaavat nyt hienosti ja saavat kiitosta, myös maisemat ovat meren läheisyydessä kohdillaan.

Uusi ravintoloitsija saa palveltavakseen 650 jäsenen golfyhteisön, jossa vierailee kauden aikana yli 5000 vieraspelaajaa, sekä hyvässä maineessa olevan lounaspaikan kätevällä sijainnilla.

Lisätietoja ja yhteydenotot voi lähettää golfklubin toiminnasta vastaavan Vakka-Suomen Golf Oy:n toimitusjohtajalle Henri Hilpiselle. Mahdollisuus myös tiloihin tutustumiseen ja esittelyyn.

Henri Hilpinen
0440413060
henri.hilpinen@ugk.fi