Vastikemaksut 2022 laskutettu

Ajankohtaista

Vastikemaksut 2022 laskutettu

Olemme tänään 17.3.2022 laskuttaneet osakkeiden vastikkeet sekä junioreiden pelikausimaksut vuodelle 2022. Laskut lähtevät ensisijaisesti sähköpostitse (Maventan kautta). Tänä vuonna uutena mahdollisuutena on myös henkilöasiakkaiden e-lasku ja yritysasiakkaiden verkkolasku, perinteisen sähköpostilaskun sijasta. Mikäli laskua ei näy, tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion. Osalle laskut saapuvat perinteisen postin kautta noin viikon kuluessa.

Varmistathan, että yhteystietosi ja laskutustietosi ovat ajan tasalla NexGolfissa. Voit tehdä muutoksen itse NexGolfissa kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi tai lähettämällä sähköpostia henri.hilpinen@ugk.fi/ugk@ugk.fi. Ethän maksa vastikemaksuja verkkopankkiisi tallentamallasi vanhan laskun pohjalla vaan käytäthän aina saapuneen laskun tilinumeroa, summaa ja viitenumeroa. Näin maksu kohdistuu oikealle laskulle, oikealle tilille ja oikealla summalla.

Vastikemaksun voi maksaa ainoastaan laskulla viitesiirtona (kassalle käteisellä, pankki-/luottokortilla tai liikuntarahalla maksaminen ei ole mahdollista). Osakkeiden pelioikeuksia ei voi käyttää mikäli hoitovastike on erääntynyt. NexGolf -järjestelmä tarkistaa maksut varauksen teon yhteydessä.

Osakasedut näet täältä täältä

B-osakkeiden pelioikeuden nimeämisen ohjeet täältä

 

Mukavaa pelikauden odotusta, pian pelataan!