Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

Aloittajan opas

Tervetuloa Uudenkaupungin Golfiin kokeilemaan golfia niin yksin, kaverin kanssa tai vaikka isommallakin porukalla.

1. Rohkeasti kokeilemaan matalalla kynnyksellä
Olet tervetullut Uudenkaupungin Golfklubille kokeilemaan golfia niin yksin, kaverin kanssa tai vaikka isommallakin porukalla. Harjoitusalueet (range, harjoitus griini, lähipelialue) ovat kaikille avoimia, ja tarvittavat välineet saat klubitalolta lainaksi. Palloja saat rangella palloautomaatista lähimaksulla, junioreille pallot ovat ilmaisia.​​​​​​​


2. Alkeiskurssille
Alkeiskurssille tullessasi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa golfkokemusta. Kursseilla tutustutaan golfin perusteisiin ja suoritetaan Green card, joka on edellytys golfin harrastamiseen.


3. Seuran jäseneksi liittyminen
Uudenkaupungin Golfklubin jäseneksi voit liittyä alkeiskurssin jälkeen täyttämällä jäsenhakemuksen. Pelaaminen edellyttää jonkin seuran aktiivista jäsenyyttä. Tutustu UGK:n jäsenetuihin täältä ja täytä jäsenhakemus alla olevasta painikkeesta.
​​​​​​​


4. Jatkoharjoittelu
Lapsille ja aikuisille suunnattuja treenejä järjestetään Pron johdolla viikoittain. Harjoitukset ovat hyvä tapa kehittää pelitaitoja ja löytää uusia pelikavereita.


5. Pelaaminen
Alkeiskurssin käyneet ovat oikeutettuja erittäin edullisiin kausipelimaksuihin Uudenkaupungin Golfklubilla greencardin suoritusvuotena. Saat lisätietoa pelimaksuista Prolta. Jos innostut pelaamisesta enemmän, voit harkita oman osakkeen ostamisesta jolloin saat käyttöösi osakkeen omistajan edut ja rajattoman pelioikeuden. Tutustu osakasetuihin täältä