Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

Jäsenmaksujen laskutus 2023

Olemme lähettäneet Uudenkaupungin golfklubin vuosittaiset jäsenmaksut 17.1.2023 . Laskut lähetetään oletuksena ensisijaisesti sähköpostitse (lähettäjänä Maventa) tarkistathan myös roskapostikansion. Laskut löytyvät myös lähetystavasta riippumatta kirjautumalla omaan Nexgolfiin. Mikäli jäsentiedoissa ei ole ilmoitettu sähköpostiosoitetta tai osoite on virheellinen, lähetämme laskun perinteisen postin kautta.

Jäsenet voivat tilata myös e-laskun, jolloin laskut tulevat jatkossa kätevästi suoraan omaan verkkopankkiin. E-laskua varten tulee jokaisen tehdä itse e-laskusopimus oman verkkopankkinsa kautta. E-laskun lähettäminen ei ole mahdollista ilman itse tehtyä sopimusta. Neuvoja tämän sopimuksen tekoon saat tarvittaessa omasta pankistasi. Laskuttaja Uudenkaupungin Golfklubi ry.

Pyydämme tarkistamaan, että yhteystietosi ja laskutustietosi ovat ajantasaiset NexGolfissa. Jäsenen ilmoittama sähköpostiosoite toimii laskutussähköpostiosoitteena, jos ei toisin ilmoiteta. Voit tehdä muutokset ja päivitykset itse kirjautumalla omilla tunnuksillasi Nexgolfiisi.

Huomioithan että jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaseteleillä.