Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

Kentän avaaminen

Kaikki varmasti odotamme innolla kauden alkua ja kentän aukeamista. Valitettavasti meidän on ilmoitettava, että avaamispäivämäärä siirtyy eteenpäin. Talvi on jättänyt jälkensä kenttäämme ja haastavat olosuhteet ovat hidastaneet huomattavasti kunnostustöitä. Tämänhetkisen arvion mukaan kentän avaaminen viivästyy johtuen väylien märkyydestä ja griinien odotettua heikommasta kunnosta. Avaamme näillä näkymin kentän perjantaina 10.5.

Vaikka tilanne onkin pettymys meille kaikille, haluamme varmistaa, että kenttä avataan vasta kun se on lähtökohdat huomioiden mahdollisimman hyvässä kunnossa ja tarjoaa mahdollisimman hyvät peliolosuhteet. Työmme on täydessä vauhdissa ja teemme kaikkemme kentän kuntoon saattamisen eteen.

Pyydämme teiltä kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tässä tilanteessa. Toivottavasti tilanne paranee parhaassa mahdollisessa aikataulussa ja pääsemme nauttimaan uudesta kaudesta täysillä pikapuolin.

Ystävällisin terveisin,
Tuomo ja kenttähenkilökunta

Golfsimulaattori

Golfsimulaattori saa jatkoaikaa ja on varattavissa 9.5.2024 saakka.

Golfajanvaraukset

Wisegolf ajanvarauskalenteri aukeaa maanataina 6.5. kello 12. Peliaikojen varaaminen ennen kalenterin aukeamista ei ole mahdollista.