Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

Ladykapteenin terveiset

Tervetuloa uuteen pelikauteen ! Tulevan kesän tapahtumia tytöille ja naisille, erityisesti vasta-alkajat ovat lämpimästi tervetulleita!


NAISET GOLFFAA -tutustumistilaisuus ma 20.5. klo 17.30-20.30. Ilmoittautumislomake löytyy UGKn nettisivuilta.
Naisten tekniikkatunnit maanantaisin (13.5.-17.6.), joissa Pro Ella Salminen opettaa jokaisella tunnilla yhtä golfin osa-aluetta.
Naisten Pelisunnuntait 2.6. (ei 9.6.) alkaen pelataan naisten kesken oma 18-reiän kierros. Lähtöajat voi varata klo 15 eteenpäin. Joka kierroksella on arvontapalkinto.
Naisten sunnuntai 9.6. klo 12 alkaen. Pelimuotona scramble (kahden hengen joukkue). Pelin jälkeen ruokailu sekä Tanja Harilainen Nystad Sauna Company järjestää voimaannuttavan hemmottelusaunan halukkaille.
Birkku-kisa alkaa la 18.5. Kirjaamisvihko löytyy naisten pukuhuoneesta. Birkkukisan ”säännöt” vihossa.
Perhepäivä la 25.5. golfklubilla, ohjelmassa golftarvikkeiden kirpputori, muotinäytös, lajiesittelyä ym.

Tervetuloa mukaan naisten tapahtumiin ja kisoihin! Jos olet viime vuosina miettinyt osallistumista, mutta jäänyt toteuttamatta--- nyt on se kausi, kun kannattaa lähteä mukaan! Toimintaan on helppo tulla mukaan, me opastamme tarvittaessa ja ennen kaikkea kannustamme. Et jää yksin, vaan saat varmasti peliseuraa, niin tapahtumissa kuin niiden ulkopuolellakin. Perustimme oman naisten
Swing UGK- WhatsApp-ryhmän, josta voi ”tilata” peliseuraa.

Tiedustelut Hanna p.0400834104/hanna.helinluotonen(ät)gmail.com tai Outi p.0414359559/outi(ät)hesapork.fi

Hauskoja pelihetkiä toivottaen
Ladykapteeni Hanna Helin-Luotonen

”On sanottu että golf on paholaisen keksimä laji, sillä 120 huonon lyönnin jälkeen 1 onnistunut lyönti pitää kiinnostuksen yllä ja luo uskoa parempiin kierroksiin