Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

Seuran syyskokouksen päätöksiä

Uudenkaupungin Golfklubi Ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 8.12.2022 Golfklubilla.

Kokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat. Paikalle oli saapunut 15 seuran jäsentä, jotka pääsivät myös nauttimaan Frescon herkullisista kokoustarjoiluista.

Jäsenmaksut

Hallitus esitti että jäsen- ja liittymismaksut pysyisivät ennallaan myös kaudella 2023.

Liittymis- ja jäsenmaksuiksi kaudelle 2023 vahvistettiin

 • Liittymismaksu, aikuiset 0,00 e
 • Liittymismaksu, juniorit 0,00 e
 • Jäsenmaksu, aikuinen 95,00 e
 • Jäsenmaksu, juniori (≤ 18 v.) 50,00 e

Jäsenmaksut tullaan laskuttamaan tammikuun aikana. Suosimme laskutuksessa edellisen vuoden tapaan sähköistälaskutusta ja suurimmalle osalle lasku tulee sähköpostilla. Jos sähköpostiosoitteesi on päivittynyt vuoden aikana, käythän päivittämässä osoitteesi Nexgolfiin.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Toiminnanjohtaja esitteli kokousväelle toimintasuunnitelman pääkohtia sekä talousarvion. Toimintasuunnitelmasta todettiin, että lähtökohdat tulevaan kauteen ovat hieman erilaiset kuin vuosi sitten. Haasteita tuo elinkustannusten nousu jolla varmasti on vaikutusta ensi kauden jäsen- ja pelaajamääriin. Seuran keväällä valmistunut strategia on kuitenkin kasvattaa jäsenmäärää vuosittain, joten pyrkimyksenä on löytää uusiakin keinoja jolla tavoitteisiin päästään. Golfyhteisön strategia kokonaisuudessaan löytyy täältä. Tuleva vuosi on seuralla tärkeä; seura täyttää 40 vuotta joka on suuri merkkipaalu. Saavutusta on tarkoitus juhlia asianmukaisin menoin suuremman luokan juhlassa kesällä. Tiedotamme tästä heti kun juhlien päivämäärä varmistuu. Juhlavuosi pyritään myös hyödyntämään markkinoinnissa ja muissa tempauksissa ensi kauden aikana.

Talousarvio on pitkälti samansuuntainen kuin edellisenäkin vuonna. Tulopuolella kriittinen tulonlähde on kilpailuista saatavat tulot, jotka ovat kahtena edellisenä vuotena vakiintuneet 40 000 e tasolle. Tälle tasolle pyrimme myös tulevana vuonna, vaikka kuluvana vuonna osallistujamäärät olivatkin hieman laskusuuntaiset. Nousevat kustannukset eivät vaikuta seuran talouteen yhtä radikaalisti kuin esimerkiksi kenttäyhtiön osalta.

Hallituksen uusi puheenjohtaja

Kaksi vuotta seuraa luotsannut puheenjohtaja Jere Laine ilmoitti kokouksessa ettei ole enää käytettävissä puheenjohtajan tehtävään tulevaksi kaudeksi. Jere Laine ehdotti syyskokoukselle Mika Nissilää uudeksi puheenjohtajaksi. Muita ehdokkaita ei ollut, joten Nissilä valittiin seuran uudeksi puheenjohtajaksi. Seura kiittää Jereä puheenjohtajan tehtävistä ja toivottaa uudelle puheenjohtajalle onnea ja menestystä tehtävään.

Hallituksen kokoonpano

Hallituksen kokoonpanoon tuli jonkin verran muutoksia ja ensi kauteen lähdetään lähes kokonaan uusitulla miehistöllä.

Erovuoroina jäseninä olivat: Pirjo Airinen (seuratoimikunta), Oskari Korhonen (kenttätoimikunta) ja Petteri Mykrä (junioritoimikunta), Airinen ja Mykrä olivat jo ilmoittaneet etteivät jatka enää hallituksessa. Lisäksi Hannu Viinikkala (kilpailutoimikunta) sekä Marjatta Keihäskoski (senioritoimikunta) ilmoittivat etteivät ole enää käytettävissä jatkokaudelle.

Hallituksen jäseniksi valittiin

 • Oskari Korhonen, kilpailutoimikunta
 • Eric Foster, junioritoimikunta
 • Outi Runola, seuratoimikunta
 • Jyrki Lindholm, senioritoimikunta
 • Esko Kylä-Kaila, kenttätoimikunta
 • Masi Hyvönen, valmennustoiminta
 • Mika Nissilä, puheenjohtaja

Seuran kapteeneina jatkavat Timo Hakala sekä Hanna Helin-Luotonen

Kiitämme väistyviä hallituksen jäseniä merkittävästä työstä seuran hallituksessa ja toivotamme uusille jäsenille menestystä tehtäviin!