Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut


Seuran uusi Pro

Golfyhteisömme on saanut uuden toimijan kun seuran Pro vaihtuu täksi kaudeksi. Uutena golf prona aloittaa raumalainen Ella Salminen.

Golfyhteisömme on saanut uuden toimijan kun seuran Pro vaihtuu täksi kaudeksi. Uutena golf prona aloittaa raumalainen Ella Salminen. Toivotetaan Ella lämpimästi tervetulleeksi yhteisöömme!

Tässä Ellan terveiset jäsenistölle

Hei, minun nimeni on Ella!

Olen ollut lajin parissa yli 20 vuotta, josta suurimman osan kilpagolfin parissa. Aloitin juniorina kansallisista kilpailuista, joista siirryin kansainvälisiin kilpailuihin. Aktiiviurani viimeiset kolme vuotta pelasin ammatikseni Euroopassa. Tämän jälkeen päätin kouluttautua golfvalmentajaksi ja tällä hetkellä suoritan Suomen Golfliiton ja PGA:n järjestämää golfopettajakoulutusta.

On hienoa, että voin tuoda oman lisäni Uudenkaupungin Golfklubille! Olen käytettävissänne opettamaan ja neuvomaan kaiken tasoisia ja ikäisiä pelaajia ympäri vuoden. Haluan auttaa teitä jäseniä kehittymään ja uusia ihmisiä innostumaan golfista. Tavoitteenani on löytää jokaiselle hallittu ja toistettava lyönti, joka mahdollistaa jatkokehityksen ja lisää sujuvasta pelaamisesta saatavaa nautintoa.

Kurssitarjonta sekä aikataulut julkaistaan lähiaikoina. Ennen kauden alkua opetusta on tarjolla myös seuran simulaattorissa Vahterusringissä.

Otathan yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle tai ryhmällesi sopiva golfopetus keväälle ja tulevalle kesäkaudelle!

Terveisin,
Golf pro Ella Salminen
050-5051622
ellasalminengolf@gmail.com