Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

Toimitusjohtajan rekry

Vakka-Suomen Golf Oy ja Uudenkaupungin Golf ry hakee toimitusjohtajaa/toiminnanjohtajaa kehittämään ja johtamaan yli 600 pelaajan kasvavaa Varsinais-Suomalaista golfyhteisöä.

Uusittu strategiamme sekä hyväkuntoinen merihenkinen kenttämme tarjoavat Sinulle kehykset ja eturivin paikan olla rakentamassa Hyvän Tuulen kasvutarinaa yhdessä sitoutuneen jäsenistömme kanssa.

Olet hakemamme henkilö, jos:

  • Olet idearikas, näkemyksellinen ja nopeasti asioita hahmottava johtaja, joka innostuu ja saa toiset innostumaan.
  • Ymmärrät, että menestyksen ja hyvien tulosten ytimessä on aina asiakaskokemus ja sen kehittäminen on sinulle intohimo.
  • Hahmotat kokonaisuuksia, osaat organisoida ja sinulla on kyky laittaa asiat tärkeysjärjestykseen.
  • Sinulle on itsestään selvää, että toimitusjohtaja on aina myös jokaisen organisaation ykkösmyyjä ja sidosryhmäsuhteiden avainhenkilö.
  • Tulkitset ja analysoit vaivattomasti numeroita liiketoiminnan taustalla ja pystyt kehittämään niiden pohjalta toimintaa.
  • Olet hengenluoja, tartut toimeen ja tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa
  • Kommunikoit selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Sosiaalisen median ja sen tarjoamien mahdollisuuksien tuntemuksesta on Sinulle varmasti hyötyä.

Voit olla jo kannuksesi golf -toimialalla hankkinut henkilö – tai yhtä hyvin liike-elämän palveluksessa toimiva ammattilainen, jolle uran vaihto golfin pariin olisi toiveiden täyttymys. Kuuntelemme mielellämme sekä kokeneita näkemyksiä, mutta emme myöskään kaihda nuorien ja urallaan eteenpäin pyrkivien osaajien ajatuksia ja visioita. Tämä voisi olla juuri se haaste, jota olet odottanut.

Innostuitko?
Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen lainejer@gmail.com. Kerro miksi juuri sinä olisit paras valinta tähän tehtävään. Hakemuksesi tulee olla perillä 18.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja valintaprosessista antavat Vakka-Suomen Golf Oy:n puheenjohtaja Jere Laine, 050 4911593 sekä Uudenkaupungin Golfklubi ry:n puheenjohtaja Mika Nissilä, 044 0875366.