Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

Tuomo Ranki on valittu UGK:n toimitusjohtajaksi

Vakka-Suomen Golf Oy:n hallitus on nimittänyt Tuomo Rankin toimitusjohtajakseen 7.11.2023 alkaen. Tuomo toimii lisäksi Uudenkaupungin Golfklubi ry:n toiminnanjohtajana. Tuomolla on monipuolinen kokemus matkailualalta, josta pääosa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Tuomo on toiminut 2013-2019 Kultaranta Resort Oy:n myynti- ja markkinointijohtajana, 2019-2020 Yyterin Kylpylähotelli Oy:ssä toimitusjohtajana sekä viimeiset kolme vuotta yrityskonsulttina ja yrittäjänä.

”Olen innostunut Tuomon nimityksestä. Tuomo tuo yhteisöömme kaivattua vahvaa myynnin ja markkinoinnin osaamista. Uskon, että Tuomon osaaminen, kokemus, verkostot ja kokonaisvaltainen lähestymistapa asioihin auttaa meitä strategisten tavoitteiden saavuttamisessa tulevaisuudessa. Tämän lisäksi yhteisömme saa helposti lähestyttävän ja miellyttävän veturin”, toteaa Vakka-Suomen Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jere Laine.

”Olen iloinen ja ylpeä saadessani aloittaa tehtävässäni Vakka-Suomen Golf Oy:n toimitusjohtajana ja Uudenkaupungin Golfklubi Ry:n toiminnanjohtajana 7.11.2023 alkaen. Tehtävä on äärimmäisen mielenkiintoinen ja haastava. Tavoitteenani on kehittää kokonaisuutta edelleen sekä tehdä yhteisöstämme entistä vahvempi ja menestyksekkäämpi. Haluan olla kaikille helposti lähestyttävä, osallistuva ja luotettava tekijä. Meillä on mahdollisuus rakentaa Uudenkaupungin Golfklubista huippukiinnostava golfkohde”, kertoo Tuomo.

— Hallitus