Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

UGK 40v juhlat juhlittiin onnistuneesti

Uudenkaupungin Golfklubi täytti tänä vuonna 40 vuotta – takana on värikkäitä ja menestyksekkäitä vuosia ja toiminta jatkuu edelleen vireänä.

Juhlapäivä aloitettiin juhlakilpailulla, joka pelattiin henkilökohtainen pistebogeyna yhteislähtönä klo 10 aurinkoisessa säässä. Kisan kolme kärki palkittiin iltajuhlassa.

Tulokset:

  1. Mika Nissilä, 42p
  2. Urpo Tuominen, 41p
  3. Päivi Mattila, 39p

Juhlat aloitettiin seuran puheenjohtajan Mika Nissilän tervetulosanoilla sekä maljan kohotuksella klo 18, jonka jälkeen juhlakansaa hemmoteltiin Frescon runsaalla juhlaillallisella. Ruokailun jälkeen kaupunginjohtaja Atso Vainio piti golfseuralle juhlapuheen, jossa hän kävi läpi muun muassa seuran pitkää ja värikästä historiaa aina nykyhetkeen asti. Hän kehui myös Golfklubin ja kaupungin välistä saumatonta yhteistyötä ja kiitti kaikkia, jotka ovat olleet seuran toiminnassa mukana vuosien varrella.

Seura jakoi juhlapäivänä myös seura-ansiomerkkejä ansioituneille henkilöille jotka ovat tehneet merkityksellistä työtä seuran toiminnan kehittämisen eteen.

Kultamerkki
Rauno Hietamäki
Hannu Viinikkala
Simo Rosendahl
Mika Nissilä
Putte Aalto
Hannele Kuntsi-Aalto
Kirsti Junnila

Hopeamerkki
Marjatta Keihäskoski
Marjatta Pyykkönen
Seppo Lappalainen
Reijo Aalto

Pronssimerkki
Jere Laine
Sami Lohisto
Pirjo Airinen

Kuvassa ansiomerkkien saajat


Palkitsemisten jälkeen. Ilta jatkui tanssimusiikin tahdissa, josta vastasi iskelmäartisti / trubaduuri Markku Ketola. Kiitettävä määrä juhlijoita uskaltautui myös lasitetun terassin tanssilattialle.

Uudenkaupungin Golfklubi kiittää kaikki juhliin osallistuneita sekä juhlien sponsoreita ja toivottaa menestyksekästä loppukautta!

Uudenkaupungin Golfklubi