Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

UGK Senioritiedote 2/2023

Hei UGK seniori,

Kevät etenee ja pelikausi alkaa Ukissa tänään keskiviikkona 19.4. Talvi oli tällä kertaa armelias ja kenttä on
kohtuullisen hyvässä kunnossa, joten ei muuta kuin joukolla pelaamaan. Senioritoiminta aloitetaan tulevan
viikon tiistaina 25.4 normaalilla viikkokilpailulla alkaen klo 9.00.

Tässä viestissä on muutamia muistettavia ja huomioitavia asioita:

VIIKKOKILPAILUT
pelataan jälleen tiistaisin alkaen klo 9 ja heinäkuussa klo 8. NexGolf kalenterissa on kaikki seniorien kilpailut merkitty. Erikoiskilpailuja pidetään keskimäärin kerran kuussa, ensimmäinen 16.5 Best Ball 2-hengen joukkueilla. Ilmoittautuminen viikkokisaan edellisenä sunnuntaina klo 12 mennessä.

SENIORIMATKA 1.6
Laittakaa kalenteriin! Perinteisemmin loppukesästä toteutettu seniorimatka tehdään tänä vuonna jo kesäkuun alussa. Matkaan lähdetään aamulla linja-autolla, syödään pientä evästä, kun saavumme kohteeseen, pelataan kierros, syödään lounas ja palataan illaksi Ukiin. Ei golfia pelaavat avecit ovat tervetulleita mukaan ja heille järjestetään omaa ohjelmaa. Kirsti Junnila vastaa matkan järjestelyistä ja lähettää asiasta erillisen tiedotteen lähiaikoina.

LIIGA- JA SEURAOTTELUT
Liiga- ja seuraottelut alkavat toukokuussa. Liigaottelut pelaamme 22.5 Alastarossa ja 29.5 Salossa, Seuraottelu 25.5 Yyterissä. Ilmoittautuminen seniorien ilmoitustaululla arviolta 2 viikkoa ennen peliä.


SENIORIEN TOIMINTAMAKSU
Seniorien toimintamaksu on 25€, jolla katetaan lähinnä viikkokilpailujen ja liigapelien palkinnot, seuran tilille FI95 4350 0010 0725 83, viitenumero 11400.

SENIORIKALENTERI
Toukokuun seniorikalenteri löytyy liitteenä Senioritiedote-sähköpostista ja löytyy myöhemmin myös seniorien ilmoitustaululta. Seuraavan kuukauden kalenteri pyritään lisäämään aina kaksi viikkoa ennen kuun alkua.

PELISEURAA
WhatsAPP -ryhmä senioreille perustetaan ja siitä tietoa erillisessä sähköpostissa. Toimintaan toivotaan lisää jäseniä ja sen vuoksi tämä sähköposti on lähetetty myös niille jotka eivät ole aiemmin toiminnassa mukana olleet. Jos haluat että sinut poistetaan lähetyslistalta, laita viestiä jyrki.i.lindholm@gmail.com. Jos olet kiinnostunut saamaan toiminnasta lisää tietoa, sitä löytyy seuran kotisivulta ugk.fi ja siellä myös senioritoimikunnan jäsenten yhteystiedot joilta asioita voi kysyä. Ja tietenkin aina voit vetää hihasta kun kohtaamme.

Terveisin,
Senioritoimikunta