Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

UGK:n toimitusjohtaja vaihtuu

Uudenkaupungin Golfklubi ry:n toiminnanjohtajana sekä Vakka-Suomen Golf Oy:n toimitusjohtajana toiminut Henri Hilpinen siirtyy uusiin haasteisiin yhteisön ulkopuolelle. Hilpinen jättää tehtävän lokakuun aikana. Hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtaja/toiminnanjohtajan hakuprosessin.

”Haluan kiittää Henriä kuluneista vuosista koko yhteisömme puolesta. Olemme kehittyneet Henrin johdolla kuluvan strategiakauden aikana ja saaneet hyvän aloituksen kohti vuoden 2025 strategiatavoitteita. Erityisesti kentänhoidollinen taso on noussut uudelle tasolle. Näin ollen voimme turvallisin mielin siirtää painopistettä yhä enemmän myynnin, markkinoinnin ja kaupallisuuden kehittämiseen”, toteaa Vakka-Suomen Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jere Laine.

Tehtävä golfyhtiön toimitusjohtajana ja yhdistyksen toiminnanjohtajana on ollut erittäin antoisaa ja opettavaista. Haluan kiittää hallituksia luottamuksesta sekä yhteistyöstä; työskentely ammattitaitoisten ja intohimoisesti golfiin suhtautuvien ihmisten kanssa on ollut erittäin hedelmällistä. Lisäksi haluan kiittää kenttätyöntekijöitä, jotka ovat tehneet pyyteettömästi töitä kentän ja sen kehityksen eteen, yhteistyökumppaneja sekä kaikkia sidosryhmiä, joita toiminnassa on ollut mukana. Nyt on aika jatkaa matkaa uusien haasteiden pariin”, toteaa Henri Hilpinen.

Vakka-Suomen Golf Oy:n hallitus
Uudenkaupungin Golfklubi ry:n hallitus