Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

Uudenkaupungin Golfravintolan yhteistyökumppani vaihtuu



UUDENKAUPUNGIN GOLFRAVINTOLAN YHTEISTYÖKUMPPANI VAIHTUU


”Haluamme kiittää ravintola Golfin asiakkaita hyvästä yhteistyöstä. Oli mukava nähdä miten FresCon filosofian mukainen ruoka löysi vakkasuomalaisten sydämet. Olemme kiitollisia loistavasta palautteesta, jonka saimme mm. syksyn asiakastyytyväisyyskyselyssä”, Mikko Aronen FresCo Ravintoloiden yrittäjäperheestä kertoo. ”Aikamme ravintola Golfissa on nyt tullut tiensä päähän. Toivotamme kaikkea hyvää uudelle toimijalle ja Vakka-Suomen Golf yhteisölle. FresCo Ravintoloiden toiminta jatkuu muutoksista huolimatta ja toivomme jatkossakin saavamme palvella hyvän ruuan ystäviä.”

Yhteistyö nykyisen ravintolatoimijan, FresCo Ravintolat Oy, kanssa päättyy marraskuun lopussa. ”Haluamme myös puolestamme kiittää frescolaisia heidän erinomaisesta ja laadukkaasta palvelusta sekä hyvästä yhteistyöstä vuosien varrella”, Vakka-Suomen Golf Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Ranki lisää.

Uusi kumppani, Rocio Oy, aloittaa toimintansa joulukuun alkupuolella. Yhteistyö uuden ravintolatoimijan kanssa tukee Vakka-Suomen Golf Oy:n ja Uudenkaupungin Golfklubi ry:n laajempaa kehitystyötä. Kehitystyö tähtää golfkentän ja golfkentän yhteyteen olennaisesti liittyvien liiketoimintojen kokonaisvaltaista kehittämistä ja kasvattamista.

”Uuden kumppanin kanssa tulemme tarjoamaan golfyhteisölle entistä monipuolisempia palveluja ja tuotteita, jotka vastaavat paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin. Odotamme innolla uuden yhteistyön tuomia mahdollisuuksia ja uskomme, että tämä muutos palvelee entistä paremmin niin golfareita kuin muita vieraitamme”, Ranki päättää.

”Toivotamme lämpimästi uuden ravintolatoimijan tervetulleeksi ja kutsumme asiakkaamme kokemaan uudet palvelut kanssamme joulukuun 9. päivä alkaen.”

Marita Frimodig ja Pilvi Holm, Rocio Oy:
’Visiomme on golfravintola, joka on paikka ja yhteisö, johon on helppo tulla ja jossa viihtyy. Brasserie Golf tarjoaa puitteet rentoon oleiluun ja seurusteluun. Golfkaudella ravintola palvelee laajasti viikon jokaisena päivänä ja talvellakin arkipäivisin. Saatavana on maukasta lounasta läpi vuoden sekä pelikaudella sesongin herkkuja ja pienempää purtavaa.
Toimintamme on paikallista, yrittäjät ovat aina läsnä ja kehittävät toimintaa jatkuvasti klubin ja pelaajien parhaaksi. Olemme jokapäiväisessä toiminnassa vahvasti näkyvä ja vaikuttava yrityksen sielu, kasvot ja vastuunkantaja. Klubirakennuksen ja ravintolan toimintaa kehitetään vireämmäksi hyödyntäen ympärillä olevia fasiliteetteja, jotta yhä useampi kaupunkilainen ja vierailija löytää tiensä Ykskoivuun ja Golffarin olohuoneeseen.’

Vakka-Suomen Golf Oy

Tiedote 10.10.2024