Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

WAGC PARIKISA 2023

WAGC parikilpailu 2023 Uudenkaupungin Golfissa — lauantaina 10.6.2023

WAGC 2023 parikilpailut alkavat jo aikaisin keväällä ja karsintakilpailuilla ja kilpailuja riittää eri golfklubeilla pitkin kesää ympäri Suomen.

Pelimuotona karsintakisoissa on 18 -reikäinen pariscramble ja kilpailu pelataan ¼ tasoituksin eli kummankin pelaajan tarkka tasoitus lasketaan yhteen ja se jaetaan neljällä, mistä muodostuu kilpailuparin tarkka tasoitus kentän slopen mukaisesti. Tasoitus ei voi olla suurempi kuin alemman tasoituksen omaavan pelaajan tarkka tasoitus.

Kisatiit ovat miehillä normaali miesten klubitee ja naisilla normaali naisten klubitee.

Jokaisesta karsinnasta voittajapari saa kisapaikat WAGC 2023 parikilpailun Suomen karsintafinaaliin, joka pelataan 2 päiväisenä kilpailuna Lakeside Golfin Pirunpelto ja Järvenranta kentillä Suomessa 2.-3.9.2023.

Karsintafinaalissa ensimmäisenä kisapäivänä pelimuotona on tasoituksellinen lyöntipeli best-ball eli jokaiselta pelatulta reiältä lasketaan vain peliparin parempi nettotulos joukkueen tulokseksi ja kilpailu pelataan ¼ tasoituksin eli pelaajan tarkka tasoitus jaetaan neljällä, mistä muodostuu pelaajan tarkka tasoitus karsintakisaan kentän slopen mukaisesti.

Karsintafinaalin toisena kisapäivänä pelimuotona on 18 -reikäinen pariscramble ja kilpailu pelataan ¼ tasoituksin eli kummankin pelaajan tarkka tasoitus lasketaan yhteen ja se jaetaan neljällä, mistä muodostuu kilpailuparin tarkka tasoitus kentän slopen mukaisesti. Tasoitus ei voi olla suurempi kuin alemman tasoituksen omaavan pelaajan tarkka tasoitus.

Kahden kisapäivän yhteistulos ratkaisee voittajan ja Finaalin voittajapari lähtee edustamaan Suomea Team Finland -joukkueen jäseninä marraskuussa kansainväliseen WAGC Invitational 2023 finaaliin Thaimaan Phukettiin.

Lisäksi jokaisessa karsintakisassa kolme (3) parasta peliparia ja erikoiskilpailujen voittajat palkitaan lahjakorteilla/tuotepalkinnoilla.

Kiertuesivut