Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

UGK Yritysviikkokilpailu 2024

Yritysviikkokilpailu 2024

Yritysviikkokilpailu koostuu useista yksittäisistä viikon kestävistä osakilpailuista. Lauantaina 21.9.2024 pelataan Yritysviikkokilpailun finaali. Finaaliin pääsee kunkin viikon kolme parasta pelaajaa. Pääpalkintona on kahden hengen golfmatka laadukkaaseen golfkohteeseen Euroopassa.

Kilpailukonsepti:

Jokaisella viikolla on oma yrityskumppani, jonka mukaan viikko on nimetty.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa 18r pelaava pelaaja ilmoittamalla ennen kierrosta caddiemsterille pelaavansa viikkokilpailukierroksen ja maksamalla 5€ kilpailumaksun (merkitsijä vaaditaan).

Kukin pelaaja voi osallistua kilpailuun kaikilla viikoilla niin monta kertaa kuin haluaa. Kilpailumaksu on kierroskohtainen.

Pelimuoto on Pb 3/4 -tasoituksilla. Tasoitus lasketaan tarkasta tasoituksesta 75% ja siitä määräytyvä slope. Huomioitava tasoitus on kilpailussa max 36.. Tasatuloksessa ratkaisee parempi hcp.

Kilpailusivusto ja tulospalvelu:

Yritysviikkokilpailu Kilpailusivusto

Jokaisen viikon kolme parasta pelaajaa palkitaan yrityskumppanin toimesta. Kyseiset viikkokilpailun kolme parasta lunastavat paikat finaalissa ja pääsevät kilpailemaan pääpalkinnosta finaalitapahtumassa lauantaina 21.9.2024.

Yritysviikkokilpailun isäntäyritykset:

SP Kalanti-Pyhäranta

Uusi-Optiikka

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Helistölä

Vakka-Suomen Voima

Telesilta

Tamminiitty

Vaihtomatto

Aittaranta

Pilkington

Tervetuola pelaamaan jännittävää Yritysviikkokilpailua!