Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

Pron terveiset

Alkukesän kaikki kurssit on julkaistu nettisivuillamme. Kursseja on tuttuun tyyliin läpi kesän. Ilmoittautuminen kursseille nettisivujen kautta maksamalla kurssimaksun verkkokauppaan. Kursseja lisätään kysynnän mukaan, ilmoittaudu jonotuslistalle jos haluamasi kurssi on jo täynnä. Kaikki kurssit löydät kurssikalenterista.


Naistentunnit toukokuussa maanantaisin klo 18-19. Tarkemman aikataulun ja tunnin aiheen näet kurssikalenterista. Ilmoittautuminen maksamalla kurssimaksun 10e verkkokaupassa. Ilmoittautuminen aukeaa kaksi viikkoa ennen kurssia.


Klubitunnit joka torstai klo 18-19. Jokaisella tunnilla käsitellään yhtä golfin osa-aluetta. Ilmoittautuminen kurssille maksamalla kurssimaksu 5 € verkkokaupassa. Ilmoittautuminen aukeaa kaksi viikkoa ennen kurssia.


Junioriharjoitukset torstaisin klo 17-18. Maanantain harjoitukset ovat peliharjoituksia kentällä. Ilmoittautuminen erikseen junioriharjoituksiin nettisivujen kautta lomakkeella.


Alkeiskurssit järjestetään joka toinen viikko. Nyt kaikki kannustamaan uusia pelaajia osallistumaan kursseille, jotta saamme lisää innokkaita pelaajia väylille.

​​​​​​​
Jos kalenterista ei löydy juuri sinulle sopivaa ajankohtaa, mutta haluaisit osallistua kurssille, olethan yhteydessä. Voit myös kerätä pienen porukan ja ehdottaa ajankohtaa minulle.


Yksityistunnit sekä peliopetus kentällä saadaan onnistumaan myös.


Golfterveisin,
Ella Salminen
050-5051622
ellasalminengolf@gmail.com