Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

Pron terveiset

Nyt on hyvä aika kerrata perusasiat tai viilata oma peli entistäkin parempaan kuntoon.
Yksityisopetuksiin varaukset onnistuvat nyt myös WiseGolf sovelluksen kautta, kohdasta, varaa -> Pro. Jos kalenterista ei löydy juuri sinulle sopivaa ajankohtaa, kannattaa tiedustella aikoja suoraan minulta.
Myös peliopetus kentällä onnistuu erikseen sovittaessa.


Klubitunnit torstaisin klo 18-19. Jokaisella tunnilla käsitellään yhtä golfin osa-aluetta. Kurssikalenterista löytyy tarkemmat aikataulut ja aiheet. Ilmoittautuminen kurssille maksamalla kurssimaksu 5 € verkkokaupassa. Ilmoittautuminen aukeaa kaksi viikkoa ennen kurssia.


Naistentunnit jatkuvat elokuussa.


Junioriharjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Tarkemmat aikataulut ja ryhmät löydät nettisivuiltamme kohdasta seura -> junioritoiminta. Ilmoittautuminen erikseen kesän junioriharjoituksiin nettisivujen kautta lomakkeella.


Alkeiskurssit löytyvät myös nettisivuilta. Nyt kaikki kannustamaan uusia pelaajia osallistumaan kursseille, jotta saamme lisää innokkaita pelaajia väylille.


Kaikki kurssit löydät kurssikalenterista. Kursseja lisätään kysynnän mukaan. Ilmoittaudu jonotuslistalle, jos haluamasi kurssi on jo täynnä.



Golfterveisin,
Golfpro Ella Salminen
050-5051622
ellasalminengolf@gmail.com