Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Kilpailut

Sopimus- ja tilausehdot

​​​​​​
Verkkokaupan toimitusehdot
Voimassa 1.1.2024 alkaen


Yleistä verkkokaupasta
Uudenkaupungin Golfklubi verkkokaupan tuotteita myy Vakka-Suomen Golf Oy, y-tunnus 1101522-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.


Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta kauppa.ugk.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
• tilausnumeron ja tuotteen


Toimitustapa ja toimituskulut
Palvelutuotteet (pelioikeudet ja kurssit) ja vastaavat toimitetaan sähköisesti, käyttöoikeuden muodostuessa tilauksen yhteydessä.
Fyysiset tuotteet lunastetaan Uudenkaupungin Golfklubin caddiemasterilta klubitalolta voimassa olevana aukioloaikana.


Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palvelutuotteita ei voi palauttaa sen jälkeen kuin palvelu tai osa siitä on otettu käyttöön tai tuote on vanhentunut. Palvelutuotteita palauttaessa ota yhteyttä Uudenkaupungin Golfklubiin sähköpostitse ugk@ugk.fi tai puh. 02 841 3060.


Tuotteiden palautus
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• sekä kopio alkuperäisestä tilausvahvistuksesta


Palautusosoite
Uudenkaupungin Golfklubi
Golfintie 2
23500 Uusikaupunki
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Ilmoitus virheellisestä tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Vakka-Suomen Golf Oy ja Uudenkaupungin Golfklubi R.y käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Vakka-Suomen Golf Oy ja Uudenkaupungin Golfklubi R.y sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.